Головна  Новини  З днем народження, .UA!
З днем народження, .UA!
1 грудня 2009

Сьогодні, 1 грудня 2009 р. домену .UA виповнюється 17 років. І тому дуже приємно, що саме сьогодні адміністратори публічних доменів другого рівня вирішили об'єднати свої зусилля щоб зробити роботу .UA ще кращою.

За останнє десятиріччя всі ми стали свідками феномену небувалого росту мережі Інтернет та її поширення буквально на всі сторони життя. Можна без перебільшення сказати, що зараз переважна більшість людства не уявляє собі бізнес або навчання, розваги або роботу без використання Інтернет. Разом із тим цілком природно ростуть очікування користувачів мережі. Вони прагнуть до ще більшої зручності, комфорту, прозорості та надійності. Зрозуміло, що це стосується і такої важливої складової Інтернет, як доменна система імен.

Розуміючи цю тенденцію, адміністратори публічних доменів другого рівня у домені .UA вирішили об’єднати свої зусилля, щоб разом відповісти на виклики сьогодення. Свій намір вони підтвердили у відповідній Декларації.

Ось вже 17 років, як існує і розвивається домен .UA, як він служить інтересам багатогранної української Інтернет-спільноти. Об’єднавшись, ми зробимо все можливе, щоб так було і надалі!